Het geschenk van ontvangen II

19Gisteren heb ik over de personen geschreven die op dit moment een reuze bijdrage zijn in mijn leven.
Er zijn een aantal bekende en super potente Access facilitators waarmee ik co-creëer en wie mij telkens verbazen met hun creativiteit, moed, originaliteit, schoonheid en nog veel meer.
Op het moment coördineer ik een team voor Kalpana welke uit 10 verschillende nationaliteiten bestaat en dit team groeit met de dag met nieuwe contacten van over de gehele wereld. Hoe kom ik aan de mazzel om een onderdeel te zijn van zo’n team?
Een groot deel van wat mij gisteren sprakeloos maakte, heeft met iets anders te maken – iets wat ik bijna 2 jaar geleden gevraagd heb en eindelijk in de meest verbazingwekkende vorm in mijn leven gebracht werd.

Al meer dan 3 jaar ben ik Access classes aan het hosten (eigenlijk was ik al een host voordat ik een facilitator werd) en sinds het moment dat ik zelf meer begon te faciliteren was ik op zoek naar een host die net als ik weet wat ze doet.  Wie net als ik eigenlijk in staat is om een class op te zetten, weet wat er vereist is en op de hoogte is van alle ins & outs.
En zoals ze zeggen: “Vraag en je zult ontvangen.”
Ik vroeg en zij verscheen en ik herken zo veel talenten die nodig zijn voor een creatie van een class, om met deelnemers en om met cliënten de verbinding te leggen, praktische dingen in de gaten te houden en veel meer!
Het feit dat we elkaar hebben gevonden, dat zij mij ziet, dat ik haar zie en de manier waarop het klikte maakt me bewust van zoveel nieuwe opwindende mogelijkheden.
Enorm dankbaar voor de bijdrage die mijn eigen host (WOW!) in mijn werkelijkheid is op dit moment.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s