Gemak en vreugde voor lichamen

Copy of bars & body covers (2)Wat ik deze keer weer zag in mijn Bars class met betrekking tot waar onze lichamen behoefte aan hebben bevestigt alleen maar wat ik al zo vaak heb gezien.

Nu weet ik vanuit mijn studie veel over eten en lichamen.

Ik weet dat lichamen zeker behoefte aan suiker of zout kunnen krijgen na een behandeling, behoefte aan water…

Ik weet ook hoeveel er gebeurt in een lichaam tijdens en direct na een Bars sessie.

En dan heb je in de Bars class nog één sessie te geven en nog één te ontvangen… En dat weet je lichaam ook wel. Lichamen zijn heel gewaar.

Mijn eigen ervaring is dat ik elke keer wanneer ik een lunch meeneem naar de class ik in 90% van de gevallen deze weer keurig netjes meeneem naar huis, want als ik mijn lichaam vraag wat het wil eten.. wil het wat druiven, een paar chips of een stuk chocola, meer niet. Logisch, er verschuift enorm veel en het lichaam is met het een en ander bezig.

Hoe langer ik bezig ben met Access Consciousness hoe beter ik in contact kom met mijn fysieke lichaam en kan ik beter horen wat het van mij verlangt.

In de eerste 2 Bars classes die ik heb georganiseerd als host en inderdaad met een verzorgde lunch, merkte ik dat er het een en ander gebeurde in de lichamen van de deelnemers…

 

Zo veel wat je lichaam te doen heeft. Wat ik heb gezien is dat zonder wat dan ook aan je lichaam te vragen een hele maaltijd oppeuzelen om maar sociaal mee te doen of omdat het er staat is niet een beste keuze.

Het kan zijn dat de middag sessie wat moeizamer gaat… Dat je er minder aan hebt. Je lichaam is namelijk naast alles wat er anders in de sessies gebeurt bezig met het verteren van eten.

Een boterham kan fijn zijn om mee te nemen. Jij kent je lichaam en je lichaam weet heel veel.
Wanneer je vooraf vraagt: “lichaam, waar zul je morgen zin in hebben?” kan het zo zijn dat je een duidelijk antwoord krijgt over welk brood beleg of wat voor fruit jij het beste kan nuttigen tijdens een class.

 

In mijn classes ga ik voor Plezier en Gemak voor ons allemaal en zeker voor onze lichamen!

Welke gemak en vreugde voor lichamen is er mogelijk?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s