Wat weet jij?

Copy of bars & body covers (2).pngVorige week faciliteerde ik een Bars class, dat doe ik weleens vaker. 🙂

Aan het begin van iedere class is er een kort voorstel rondje.

Stel je mijn verbazing eens voor toen 2 van de 12 deelnemers in dit rondje vertelden dat ze geen idee hebben waar Access Bars over gaat, ze hadden er nog nooit eerder van gehoord, alles wat ze wisten was dat ze een foto van mij zagen en dat ze er moesten zijn. Ze wisten dat ik datgene te bieden zou hebben waar ze naar op zoek naar waren.
WAUW
Dat noem ik energie volgen!
Waar ik het meest van geniet is hoe de ogen van de deelnemers gaan schitteren wanneer ik een nieuwe tool introduceer.

Zoveel Access tools zijn zo simpel en vanzelfsprekend, maar niemand heeft het ons ooit verteld.

Ik ben zo blij dat ik de pareltjes mag uitdelen die, soms in een fractie van een seconde, de loop van je leven kunnen veranderen.
Als je het eenmaal weet, kun je het niet meer niet weten … Als jij je meer bewust wordt van hetgeen wat jou eerder beperkte,  weet je ook dat er iets anders beschikbaar is.
Zo dankbaar voor Access Consciousness en de manier waarop het mij geholpen heeft om bewust te worden van wie ik ben en wat ik te bieden heb. Zo dankbaar dat ik nu bij kan dragen aan anderen om het zelf ook uit te vinden.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s