Wat te kiezen?

Copy of Copy of bars & body covers (2)Een veel gestelde vraag: “Er is zo veel aanbod en alles lijkt zo mooi, bijzonder en nieuw, wat moet ik kiezen?”

Als ik voor een keuze sta voor een call, een class of een sessie volg ik altijd de energie – neem ik  de energie waar van de facilitator en de energie van het evenement.

Kijk ik of het “licht” en expansief is. Waar wil mijn lichaam heen, bij wie voelt het zich het meest op zijn gemak.

Voor mijn eigen classes komen er deelnemers vanuit heel Nederland, maar ik had ook deelnemers vanuit Polen, Duitsland, België en zelfs Portugal en Schotland. Vaak komen mensen die in de buurt wonen, heel vaak zijn er deelnemers van veel verder weg. Sommigen ken ik al heel lang en velen heb ik nog nooit ontmoet. Mensen die mijn advies vragen over creatie komen uit heel de wereld. 

Hoe weten zij allemaal dat ze bij mij moeten zijn?

Door energie te volgen. Soms bellen mensen eerst even om mijn stem te horen, om te weten dat hun waarneming echt klopt. Een 5-minuten kennismakingsgesprek kan al veel duidelijkheid geven.

Voelt je lichaam zich gehoord, kan het zich ontspannen, voel jij je begrepen, gehoord en gerespecteerd in het gesprek?

Een van mijn vriendinnen hanteert een andere methode bij classes kiezen – zij kiest vaker voor een class of een call die het meeste weerstand bij haar oproept, aan de hand daarvan weet ze dat er nog genoeg is dat getransformeerd kan worden. Dat je weerstand ervaart in de aanloop naar een class betekent zeker niet dat de class niet voor je zal werken of het niet voor jou is.

Weerstand kan aangeven dat iets wat kan veranderen en verruimen nu eindelijk een kans krijgt. Het kan met verschillende dingen te maken hebben en mocht je dit ervaren kan het handig zijn om contact op te nemen met je facilitator om het te bekijken. Dit soort issues komen ook vaak ter sprake in de class en kunnen een enorme bijdrage zijn aan de hele groep.

Welke class je ook kiest, ik wens je heel veel plezier met de Access Consciousness tools en processen!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s