Niet gewend aan vriendelijkheid

13775938_10208566171503234_1394655600481299349_n

Ik realiseerde me net dat sommige mensen niet gewend zijn aan vriendelijkheid!

Ze zullen geen probleem hebben met het ontvangen van de gemene mensen, maar laat ze de zorg zien die jij bent door vriendelijk te zijn en wat je zult tegenkomen zal je verrassen door het karakter en intensiteit.

Ik bood een genereus kado aan een bekende en de persoon kwam minuten later met een beschuldig dat ik probeer van hem te profiteren.

Wauw. Die zag ik niet aankomen. Snap nog steeds niet helemaal waar het vandaan kwam, maar eigenlijk weet ik dat al te goed.

Ik kan nu zo duidelijk zien dat mensen die vriendelijkheid niet gewend zijn het niet zullen herkennen in anderen en vaak zelfs bereid zijn om het te bestrijden om te bewijzen dat het niet bestaat.

En ik vermoed dat hij diep van binnen weet, het is alleen begraven onder al dat andere. En het is altijd eigenlijk maar één keuze weg.

Ik kies vriendelijkheid in mijn leven. Mijn lichaam gedijt erop en het is gewoon veel fijner om deze werkelijkheid te navigeren vanaf daar. Wat anderen kiezen is niet mijn zaak. Het is heerlijk om bewust te zijn van waar anderen uit functioneren en mezelf niet meer verkeerd te maken door hun keuzes.

Zo dankbaar voor Access Consciousness voor het niet in het verhaal te hoeven gaan en kunnen blijven in mijn besef van wat zich voor mij afspeelt.

Hoeveel gemakkelijker kan dit leven nog worden?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s