Mag jouw lichaam ontvangen?

copy-of-copy-of-bars-body-covers-4Ik geniet ontzettend om mijn creatieve activiteiten af te wisselen met lichaamswerk en coaching.

Zoals vandaag –een hele middag vol privé sessies.
Zo fijn om te zijn met lichamen, zo heerlijk helemaal in die energie te zijn.

Altijd al gingen mijn handen meteen naar een plek waar het pijn deed. Altijd al wist mijn lichaam wat te doen om andere lichamen van gemak te voorzien. En ik had serieus geen idee dat ik er professioneel iets mee kon.

Afgelopen 3 jaar geniet ik er zo ontzettend van, elke keer weer. Hoe langer hoe meer en meer tools en processen tot mijn beschikking om mee te spelen. Hoe langer hoe duidelijker lichamen tegen mij praten en vertellen wat ze nodig hebben, ze laten mij weten welke bijdrage ik kan zijn.

Lichamen hebben totaal geen oordeel, ze zijn bereid om te ontvangen en al de ellende los te laten als ze maar een kans krijgen.

Zo dankbaar voor de wonderlijke Access tools en processen.

Hoe wordt het nog fijner dan dit?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s