Creatie van evenementen

copy-of-copy-of-bars-body-covers-5Ik ging voor de grap eens kijken naar wat ik de afgelopen 3 jaar heb opgezet en gehost, dit waren behoorlijk veel evenementen, bij meer dan 100 ben ik maar gestopt met tellen.
Ik hoef niet door een getal aan evenementen te bewijzen dat ik een creator ben! 🙂

Door al deze creaties heb ik ontzettend veel geleerd en enorm veel ervaring opgedaan.
Waar wil je gewaar van zijn en welke fysieke acties moeten tot stand komen om je evenement tot een succes te maken?

Het duurde minder dan 3 jaar om te komen waar ik nu ben – doen wat ik graag doe, in contact zijn met zoveel heerlijke mensen en mijn leven zo te creëren zoals ik mij nooit had voor kunnen stellen en nu mijn werkelijkheid.

Veel dingen die ik heb gekozen zou ik nu heel anders doen. Ik heb een aantal hele interessante keuzes gemaakt onderweg.
Zoals ze zeggen: keuze creëert bewustzijn en niet andersom… 🙂

Ik heb enorm veel geleerd, veel ervaring opgedaan en ik ben er zo klaar voor om te delen alles wat ik weet!

Wat ik weet over hosting, wat ik weet over creatie in het algemeen en in het bijzonder het creëren van classes – jouw eigen class of voor anderen.

Ja, ik zit mijn allereerste call over dit voor te bereiden – yeay!

Maandelijks begeleid ik naast Kalpana Raghuraman haar team over de hele wereld tijdens haar host calls en vaak verschuift er tijdens z’n sessie de energie volledig en waar dingen stagneerde komt weer een flow wat creatie met gemak mogelijk maakt.

Vaak genoeg zie ik dat vele facilitators worstelen met het opzetten van hun classes.

Wat als er veel meer mogelijk is?!

Dit zal gaaf zijn 🙂

Wat zou jij het liefst willen creëren en waar kan ik een bijdrage zijn aan jouw proces?

Meer info over de call binnenkort.
XXX

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s