Ruimte

Copy of Copy of bars & body covers (6).pngGisterochtend nam een vriend mij mee naar het strand. Een van de vele redenen waarom ik het heerlijk vind om ondernemer te zijn, is dat je zelf je tijd in kunt delen.

Na een aantal interessante gebeurtenissen de afgelopen tijd, vroeg mijn lichaam naar ruimte.

De vriend koos een strand waar ik nog nooit geweest was en deze plaats was nog een grotere bijdrage aan mij dan de plek waar ik meestal heen ga. Omgeven door niets dan ruimte gaf het mij vanaf het moment dat ik uit de auto stapte een gevoel van expansie.

Natuur draagt altijd bij aan mijn lichaam en deze ervaring was zo nieuw. Misschien voor de eerste keer sinds ik hier woon voelde mijn lichaam zo’n bijdrage van de omgeving die totaal niet lijkt op een Tsjechische heuvelachtig gebied.

Meer dan een uur wandelden wij al pratend over het leven langs de zee met met onze voeten in het water.
Ik geniet altijd van onze conversaties. Ik ken niet veel mensen die zulke goede luisteraars zijn, zo open voor elk onderwerp en zonder drang om iets te veranderen.
Ik weet dat al een kort telefonisch contact met hem mijn lichaam een gevoel van ontspanning geeft.

Is het niet interessant hoe sommige mensen en sommige plaatsen een dergelijke bijdrage aan jouw lichaam zijn?

Wat als je altijd gewoon je lichaam kunt vragen – Lichaam, wie of wat zou een bijdrage zijn aan jou, vandaag? – En de informatie  die jouw  lichaam  aangeeft ontvangen?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s