Lichaamsbewustzijn

copy-of-copy-of-bars-body-covers-1Op donderdagavond faciliteer ik de derde “Maar wat kan ik dan wèl eten? clearing avond.

Het is een avond van facilitatie op het gebied van lichaamsbewustzijn. Bewustzijn die we zouden kunnen ontvangen van onze lichamen over wat ze nodig hebben en verlangen van ons als we niet zouden geloven in al de theorieën, regels en gewoontes die we hebben gekregen van onze ouders, voedingsdeskundigen, tijdschriften, experts en wie nog meer?

Tijdens deze avond nemen we kijkje naar alles wat je bent gaan geloven over een bepaald onderwerp (in dit geval voeding) en hoe goed het voor je werkt nu. We kijken naar de energie van wat je hebt aangenomen als waarheid en veranderen waar het vast te zit en niet toestaat om te kiezen wat wel zou werken voor jou (en jouw lichaam).

Wanneer je Access Consciousness tools begin toe te passen op het gebied van voedsel en eten ontspannen lichamen direct.
Eindelijk kunnen ze worden gezien, naar worden geluisterd. Eindelijk krijgen ze een stem.

Dat is wat ik het meest bijzonder vond aan de eerste 2 avonden. Om te zien hoe lichamen smelten en hoe blij ze zijn met de aandacht, de erkenning en onze dankbaarheid.

Access Consciousness veranderde volledig de manier waarop ik ben in mijn lichaam, de manier waarop ik mijn lichaam zie en de manier waarop ik in staat ben om naar mijn lichaam te luisteren en ik ben heel blij dat ik de tools verder mag delen in mijn classes.

Ik kijk enorm uit naar deze avond over voedsel! Je kunt live deelnemen in Alkmaar of online (deze keer nog in het Nederlands en wat is er nog meer mogelijk?).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s