Goed om te weten!

copy-of-copy-of-copy-of-bars-body-covers-8Hoe ik te weten kwam dat Daniel vertrouwde wat ik doe en creëer.

Zes maanden geleden bestelde mijn man een nieuwe I-phone. Hij moest naar Haarlem om hem op te halen en eenmaal daar kwam hij erachter dat er ergens iets mis was gegaan.  Hij stond niet in hun computer systeem en er was dus geen I-phone voor hem.
Slim als hij is belde hij mij om te vragen wat hij moest doen.

Ik vertelde hem om gewoon in de winkel te blijven en in de vraag blijven van wat er nog meer mogelijk was en vertelde hem dat ik zou zien wat ik kon doen.
Ik heb een aantal clearings gedaan die in me opkwamen en 10 minuten later belde hij me dat hij zijn nieuwe gadget in zijn hand had, precies het type dat hij wilde. Ze konden hem nog steeds niet vinden in hun computersysteem, maar hadden hem er wel één gegeven.

Geweldig, toch?

Toen hij thuis kwam vroeg ik hem of hij wist dat ik het voor hem zou fixen. Waarop hij antwoordde: “Natuurlijk, anders had ik je toch niet gebeld!”

Dat voelde wel echt fijn om te weten 🙂

Hoe nog beter?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s