Mag ik mijn geld nu, alsjeblieft?

copy-of-copy-of-copy-of-bars-body-covers-9Een wijze meditatie lerares vertelde me eens dat ik geen barrières heb ten opzichte van ontvangen (en het ontvangen van geld in het bijzonder) en ik denk dat ze misschien wel gelijk had!

Geld houdt van mij. En ik hou zeker van geld en de mogelijkheden die het me geeft om meer te verkennen, om te reizen, om dingen op te zetten.

Als je me kent weet je waarschijnlijk dat creatie voor mij is als ademen. Het komt en het gaat en het genereert niet alleen voor mij, maar voor iedereen die erbij betrokken is.

Een van de dingen die ik heb geleerd in het verleden, is dat het opzetten van een evenement voor iemand of met iemand die niet in staat is om geld te ontvangen nooit echt werkt. Je kunt je bewust zijn van zoveel verschillende mogelijkheden om de class of business of wat dan ook uit te breiden, maar als je te maken hebt met iemand die niet in staat is om te ontvangen zal je heel waarschijnlijk gefrustreerd raken.

Vind je het ontvangen van geld moeilijk? Een clarity sessie met mij zou je op weg kunnen helpen!

En in november heb ik een class over geld, waar ik je kennis laat maken met vele krachtige Access Consciousness tools en processen om bewustzijn rond dit rijke 🙂 onderwerp te creëren.

Hou je net als ik ontzettend van de energie die geld is en heb je geen moeite met het ontvangen ervan en om er mee te spelen? Wie weet kunnen in de toekomst dan samen spelen?!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s