Gemak met vragen en ontvangen

Copy of blogs___2

Mijn vlucht naar Frankrijk was heel vroeg in de ochtend …

Ik moest voor 6 uur vertrekken. Ongelooflijk hoeveel gemak mijn lichaam creëert als het reist.

Ik geniet altijd van het vliegen, net zoveel als ik geniet van vliegende vogels te observeren. Om in de lucht te zitten, terwijl iemand anders ervoor zorgt dat je veilig van A naar B komt – ik beschouw dat als een magie.

En wat ik gisteren op de vlucht heb gecreëerd, was nieuw voor mij en een soort van magie op zich. De vlucht was echt vol en ik boekte op het allerlaatste moment. Mijn stoel was helemaal aan de achterkant van het vliegtuig. Creatief zoals ik ben toen het mijn beurt was om te bestellen wat ik graag zou willen drinken, was de drank van mijn keuze een groene thee. Maar ze hadden geen groene thee… Hmm.. Voordat ik met een alternatief zou kunnen komen, ging de stewardess toch speciaal voor mij een ​​kopje groene thee te maken! Toen kwam de vraag of ik een broodje zou willen hebben. Voor mijn lichaam was dat een NEE. Aangemoedigd door mijn vorige succes vroeg ik of er een kans was op het kopen van een banaan. Nee, sorry, geen banaan te kopen: maar… heel misschien was er een banaan aan de voorkant van het vliegtuig waar de bemanning hun spullen opslaat en in dat geval kon ik het gratis krijgen. 5 minuten later kreeg ik mijn gratis banaan !!

Op dat punt kon de stewardess mij vreselijk irritant vinden, maar nee. We hadden een klik. Ze vroeg me waar ik de ketting gevonden had die ik droeg. Ze zei dat ze geld zou sparen om dezelfde te kopen…

Het was verbazingwekkend  dat iemand echt voor mij zorgde en al mijn wensen direct vervulde bij het vragen. En ik kon zien dat de jonge dame ook blij was om mij gelukkig te maken.

Ik weet dat ik een paar jaar terug nooit iets zou hebben gevraagd… Wat een wereld van verschil…

Wat is er nog meer mogelijk met vragen en ontvangen?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s