Blond, blond, blond en hoe?!

financial-1 (2).png

Vorig jaar nodigde mijn beste vriendin mij uit voor haar verjaardag, het zou een groot feest worden.

Ja, natuurlijk wilde ik dat wel!

Alleen woont zij niet bepaald om de hoek. Een kennis van mij werd ook uitgenodigd en ik koos ervoor wanneer hij ook naar het feest zou gaan met hem mee te rijden.

Had ik maar wat vragen gesteld!

Toen hij mij een dag voor het feest vertelde dat hij niet zou gaan was het natuurlijk al veel te laat om nog van alles te kunnen regelen. Duidelijk had ik geen slimme keuze gemaakt door niet eerder een eigen onafhankelijke mogelijkheid te creëren.

Ik voelde mij stom en toen ik achteraf hoorde hoe leuk het feest was geweest ook verdrietig – gatver – ik verdrietig?!

De keuze creëerde een besef: Dit zal mij niet (gauw) nog eens gebeuren!

Dit jaar heb ik op de dag dat haar uitnodiging binnen kwam een hotel geboekt en oppas geregeld.

Yes, we maken er zeker een feest van!

Eigenlijk ben ik dankbaar voor de misstap van vorig jaar, het heeft ervoor gezorgd dat ik nu veel sneller, duidelijker en daadkrachtiger ben in mijn keuzes. En ik laat mijn keuzes niet meer afhangen van personen die dat niet zijn.

En wat wist ik eigenlijk al een jaar geleden waarvan ik pretendeerde het niet te weten?

 

Advertisements